Spitskoppe
Door: Frank
Blijf op de hoogte en volg Peter
30 Januari 2019 | Angola, Namibe
We moeten weer via de zelfs weg terug naar Henties Bay, langs de weg staan kleine tafeltjes met hierop stukken zoutkristal met een prijs en een bekertje om geld in te doen. Bij Henties Bay rijden we de op D1918 naar Spitskoppe. We wilden eigenlijk een andere weg rijden maar doordat het al laat is besluiten we dat niet te doen. Het is nog steeds woestijn waar we doorheen rijden maar aan de horizon verschijnen rotsformaties, dit zijn de Spitskoppe. De Spitskoppe zijn rots formaties met hier tussen in campplaatsen. Hier aangekomen zoeken we een campplace in de schaduw helaas zijn veel mooie plekken al bezet. Maar we vinden een prima plaats die ook in de morgen nog schaduw heeft. We genieten van het uitzicht op de rotsen. Henk maakt weer een vuur om te koken Truus en Ada maken een groeten potje in de porki. Henk grilled de boerenwors en even later zitten we heerlijk te eten onder een prachtige sterren hemel.